Radio

DOP-Radio te ontvangen op 104.0 FM

 

De laatste drie dagen van het jaar kunt u, live vanuit het DOrPshuis, luisteren naar de DOP-radio op de 104.0 FM. De leden van de DOP zullen van vroeg in de morgen tot laat in de avond een leuke, interactieve uitzending verzorgen. Een interactieve uitzendingmet veel verschillende radio-spelletjes waarin veelleuke prijzen zijn te winnen.

 

Hoofdprijs

 

Eén van de belangrijkste prijzen dit jaar is de hoofdprijs,een tablet gesponsord door HCT Computers te Grootegast. Je maakt kans op de tablet door radio spelletjes te winnen via een van onze radio programma's. Als je een spel gewonnen hebt worden je gegevens genoteerd en wordt je naam in een grote melkbus gestopt.

 

Op 31 december wordt aan het eind van de middag de hoofdprijs uitgereikt bij de stunt. Iedereen die kans maakt komt op de website te staan en moet aanwezig zijn. Wordt je naam getrokken en ben je niet aanwezig, Dan gaat de prijs naar de volgende persoon die getrokken wordt uit de bus. Dus zorg dat je erbij bent!

 

Programma's

 

Verschillende programma's zijn te beluisteren bij de DOP,met o.a. 'Rock around the Clock' met de beste rockhits,'Flop met de DOP' waarin de absolute foute hits worden gedraaid, maar ook het 'Piratenuur' met de mooiste piratenhits zal niet ontbreken. Naast deze programma's is een GROET of een VERZOEK van harte welkom. Onder vermelding van een mooie/leuke reden, bijvoorbeeld het groeten van een vader of moeder, vriend of vriendin, zal de DOP ze zeker gaan draaien!

 

Ook is er weer live verbinding met de DOP-reporter in het dorp, deze zal o.a. verslag doen van de laatste baby, de oliebol van het jaar en de stunt. Kortom genoeg redenen om ook af te stemmen op 104.0 FM.

 

Wij wensen u veel luisterplezier toe deze dagen!

 

GROET OF VERZOEK? BEL/APP/SMS : 06-13061282

 

Ook zijn we via het internet te beluisteren dit jaar:


Stream

             


Poll

Waar kijkt u dit jaar het meeste naar uit?