2009

Leo Hakvoort

De familie Hakvoort wil de garage verbouwen tot kantoor/extra ruimte. Dit werk zal een bouwbedrijf gaan doen maar Leo zou zelf wel even het voorbereidende werk gaan verrichten (crisis hè).

 

Als eerste verkocht hij de garagedeuren al, terwijl ze er nog uitgehaald moesten worden. Daarna wilde hij zelf de betonnen vloer er uit breken, zodat er vloerverwarming ingelegd kan gaan worden. Dus Leo een hakhamer geleend bij de buurman en ging aan de slag want iedereen kan zoiets toch?

 

Hij zei nog wel dat er 2 leidingen door de vloer liepen dus het was wel even oppassen. En ja... Leo hakt de waterleiding doormidden. Dus snel de hoofdkraan dichtgedraaid en Tamme Zwama gebeld voor hulp. Terwijl hij op Tamme moest wachten kon hij nog wel even doorgaan want hij wist nu waar de leidingen lagen.

 

En wat gebeurt er: Voor de tweede maal raakte Leo een leiding; ditmaal een af- of toevoerbuis van de vloerverwarming. Dus nu hadden ze ook geen verwarming meer bij de familie Hakvoort terwijl het die avond en nacht behoorlijk vroor. Pas de volgende dag werd de verwarming weer aangesloten.

 

Wetende dat Leo kapitein is, dus dan zou hij toch alles van water moeten afweten of miste hij juist het water??? Zo blijkt maar weer: De beste stuurlui staan aan wal.

Poll

Waar kijkt u dit jaar het meeste naar uit?